29 Mayıs 2010 Cumartesi

Kaldı 1 !





Bu anı yaşamak için sadece bir maç kaldı.Yoğunluktan maç yazısını dün yazamadım bugun tekrarını seyredince biraz daha detaya girebilirim.

Maç her zaman ki gibi başladı kısır bir periyot sert savunma hakem hataları eşliginde başa baş ilk çeyregi bitirdik. Fenerbahce tipik 5 i ile sahadaydı 2 uzun Kinsey,Ömer,Ukiç. Efes yine 4 kısa ile miss match sorunu yaratma peşindeydi.Bu arada gergin yine twiterdan sallamış =)

2.periyota Greerin asistleri ile başladık onede geçtik bu dakikadan sonra takımda yanlış hucum tercihleri ve inanılmaz hakem hataları ile ustune shumpert ile nachbarın 3lükleri eklenince pediyoru 10 sayı farkle geride kapattık.

3. periyot savunma sertligini arttırmak için seride ilk kez oyuna giren Rasim denendi o da iyi başladı aslında ilk topta basket faulle 3 sayı kazandırdı ama savunmada kasuna karsı hiç direnemedi.5 dk geçti smithin 3 lüğü farkı 17 yaptı 57-40. Maç burda başladı işte Fenerbahçe için Mirsada yapılan faul mola geldi sonra Ertugrul hoca zone pres uygulatarak efesi şaşkına cevirdi sanki genc takım oyuncularından kurulu takım gibi afalladı efes 8-0 seri farkı 9 a indirdi.periyot sonuda 62-54 ile bitirdik takım havaya girmişti taraftarda coşmustu (Yalnız taraftarı anlamıyorum gereksiz marşlar sarkılar soyluyorlar ıslık calmak varken daha kolayı kendilerini yoruyorlar)

4.periyot fırtına öncesi sessizlik misali Emir ben bu işi hallederim der gibi gecen sene 6. maçta ki performansından enstantaneler sunuyordu.2 3lük bir baket faul 1 tanede post-uptan stop jump shot soktu =) Efes tamamen abondone oldu sut girmiyor top kayıpları tavan yaptı o sırada fark8 e kadar cıktı yalnız takım süreden yemeye calışınca 10-15 e cıkacak fark bir anda 3 e indi.Kenardan baslarken (şahsen ben 5 sn olabilecegini düşünüorum ama mac boyu efes lehine daha cok duduk calındı ukiç hatalı yurume ve kayanın kafasına carpıp giden pozisyonlarında yorum olamaz herkes tarafından net sekilde gorulen pozisyonlar) biraz sıkıntılı top cıkardık sonra Greer rahat bir basketle işi bitirdi.Gerisi faul vs vs vs sonuç 3-1 Kupaya bir kaldı haydi cocuklar bu sene sizi yalnız bıraktık ne deseniz haklısınız ama tavır size değildi herkes biliyor neyin ne oldugunu...


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder