27 Kasım 2011 Pazar

Ne yapıyoruz ? Koymaya devam ediyoruz.

   



         7-0'lık seri ile başladık maça ne oluyor demeden  2 dk içinde öne fırladıklar.İlk yarıda her zaman başa baş şekilde geçti.Hakemlerin rakibin sert oyununa müsade etmesi maçın kafa kafaya gitmesine neden oldu bunu da belirtmekte yarar var.

        2. yarı savunmayı 3 saniye koridoruna gömen galatasaray  gelen arka arkaya  3 lükleri engelleyemeyince fark bir anda çift hanelere ulaştı.3. periyotta Birsel Vardarlı resitali izledik.Asist,ribaunt,3'lük , top çalma ne yapılabiliyorsa hepsini yaptı.Son periyot fark bi ara 20 sayıya çıktı.Biraz rehavet birazda hakemlerin ittirmesi ile 1 dk içinde 11-0 lık seri farkı 9 a kadar indirdi.Mola dönüşü bir kaç düzgün hucum ile 14 sayılık fark ile  liderligi devraldık.

        Maçın anahtarı cumhurbaşkanlıgı macında alamadıgımız yerli katkısı ve ribauntlar.Takım  son 15 gundur ritmini buldu.Sadece avrupa için Birselin kenarda oldugu anlarda kontrolu saglayabilecek  1-2 numara oynayabilen  bir oyuncu yeterli bizim için.Kızlarımızı tekrardan kutluyor ve başarılarının devamını diliyorum.




Son sözde üstaddan gelsin "Bu sefer diana ile geldiler caferağa'ya ve geldikleri gibi gittiler ! 96-82 "

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder