23 Mayıs 2010 Pazar

Seç Beğen Al






Hangi maçı seyredeceğimizi şaşırdık cidden her yerde bir şey vardı =) Uzun bir günde yazımıza en önemli olanla başlayalım .







45 senelik bekleyiş Jose sayesinde sona erdi .Maç acayip sıkıcı başladı İnter top rakipteyken 4-5-1 topu aldıklarında bir anda 4-3-3 e döndüler. İlk yarı boyunca topu Bayerne bırakıp yarı sahasında bekledi İnter aynı 2. Barcelona maçı gibi istedikleride buydu Bayern de bu hataya düştü ne oldugunu anlamadan sezonun flaş adamı Milito 1-0 yaptı akılda kalan pozisyon yoktu ilk yarı. Maçın kırılma anı 2. yarını henuz başlamışken Müllerin karsı karsıya kaçırdıgı mutlak goldu Bayern cok bastı iyide top çevirdi yinede pozisyon bulamadı Robbenin süper plasesini unutmayalım Cesar inanılmaz tokatladı ilerleyen dakikalarda yine bir kontra yine Milito =)

Sonuçta hak eden taraf sezon itibari ile İnterdi. Bayern biraz şansla geldi buralara kadar tek iyi oynadıgı Lyon serisiydi Manchester 3-0 dan Fiorentina 2-0 dan çeviridler ama bu kez olmadı.
Maçtan sonra Jose ayrıldıgını açıkladı şampiyonlar ligini alıyor bırakıyor misyonunu tamamlıyor kendince galiba =) tarihe geçme sırası josede artık R.Madrid ile şampiyonlar ligini alırsa 3 farklı takımda avrupa sampiyonu olan tek teknik direktor olmayı istiyor ve hakediyorda bence yapacagı ilk iş 2-3 defans oyuncusu almak olacaktır =) Lafın kısası hakeden kazandı tebrikler demek düşer bize Jose ve talebelerine...





2. maç Efes Pilsen -Fenerbahçe serisi



Fenerbahçeli oyuncular maça iyi başladılar bir anda 8-1 lik seri oluştu acaba yine mi derken Efes toparlanıp ender ile hızlı hucumlar yaparak oyunu dengeledi ve ilk periyodu önde geçti.Fenerbahçeli oyuncular ilk maçın kazanılması ile çok rahattılar gereksiz şut tercihleri farkın açılmasına neden oldu Kasun yokken içerden oynamak duruken 3lüğe yuklenmek çok saçmaydı gereksiz oyun tarzı oyunu bu hale soktu 3. periyotta daha derli toplu hucum edip semih ve oğuzu iyi besleyince farkı kapatıp öne geçtik.Son periyotta yine yanlış şut tercihleri özellikle emirden bir kaç kez yapılması kontrolu efese kaptırdı teknik fauller ile rahat bi oyunla kazandı efes. Efeste öne cıkan oyuncular kaya peker ile enderdi . Ender savunmayı delip dısarı cıkardıgı paslarla cok etkili oluyor buna bir çözüm bulmamız gerekiyor o kadar rahat girmemeli içeri girdigi zamanda pas alış verişi zorlaştırılmalı. Sonuç itibari ile bir maç kazanmamız gerekiyordu bunu başardık 3. maç en kritik maç bizim için yine defans cok onemli artık içerden oynamalıyız anahtar bu...





3.maç Hiddinkli Türkiye =)

Maçı pek izleme şansım olmadı ama bu aralar hazırlık maçlarınıda kazanmaya başladık kadro oguzun kadrosu daha hiddink tam iş başı yapmadı yalnız defansda buyuk sorun yaşayacagımızdan eminim rakip önde basarken topla cıkmakta çok zorlanıyoruz düzeltilecek seyler bunlar umutluyum ilerden..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder