20 Mayıs 2010 Perşembe

Savunma Savunma Savunma Ukiç Ukiç Ukiç


Her zaman ki gibi başladı maç sert savunma sayı atmakta zorluk çeken 2 takım periyot sonuna kadar ole giderken sahneye Kinsey çıktı maç bir anda 21-9 oldu herkes noluyor derken fark oldu 20 =)
2. yarıya efes baskılı savunma ile başladı 3-4 dk sayı bulamayan Fenerbahce farkın 8 e kadar inmesine engel olamadı işte o sırada sahneye Ukiç çıktı 2 asist 2 sayısı ile farkı tekrar 14 e çıkarttı Oğuzunda payı büyük burda erginin molası tekrar 4 kısa ve yine hüsran Fenerbahçe maç boyu inanılmaz savunma yaptı bunda koçun payı buyuk tanjevic gibi takımı çok bozmuyor belli oyuncular 30 dk üzeri süre alıyorlar bu da yardımlaşmayı en ust seviyeye çıkartıyor.Şimdilik seri 1-0 ama hiç bir şey belli olmaz 2. maç fikir sahibi olmamıza neden olacak bekleyip görecegiz.
Tüm takıma teşekkürler onlar görevini yaptı sıra taraftarda artık..

1 yorum:

  1. Dört ay sonra ülkemizde düzenlenecek dünya şampıyonası var.Ülkemizin en büyük basketbol organizasyonundaki salona bak.yarısı boş.10-15 milyon Euro harcıyorsun 300 tane seyirci gelmiyor.Yemişim böyle basketbolu.Partizanı seyretmedikmi adamlar 25.000 kişiye oynuyorlar.

    YanıtlaSil