25 Kasım 2010 Perşembe

Ekselans İlk Görevi Tamamladı



Aslında maça iyi başlayan taraf Federer'di.3. oyunda serviside kırdı 2-1 öne geçti rahat şekilde seti alacagını dusunurken bir sonraki servis oyununda maalesf servisini kırdırdı ve set tie-break kaldı.Tarihin en iyi tie-break oyuncularından biri olan Fedex 7-5 alarak ilk seti kazanmış oldu gerçi son topta Soderling buyuk bir hata yaptı.Topun çıkacagını zannederek bırakması setide kaybetmesine neden oldu.İlk settte Federer inanılmaz backhand vuruşlar yaptı eski günlerinden enstantaneler sundu bize.

2.sette yine herkes kendi servis oyununu alıyordu zaten Soderling oyuna soktugu ilk servis topunda basarılı oldugu zaman oyunda tutunabiliyordu.2.Servisen aldıgı puan %50 civarlarında geziniyordu bu onun için buyuk sıkıntı yarattı.Federer 2. servislerinde hep kortun içinde ve guclu returnler gondererek 8. oyunda bir kez daha servisini kırarak skoru 5-3 yaptı kendi servisinide rahat şekilde kazanarak maçı 2-0 almasını bildi.

Şu an namaglup sampiyon olmak istiyor zaten eksta bir odulu var namaglup sampiyon olmanın (1.4 Milyon $ kadar) ve formda kendisi yarı finalde rakibi buyuk ihtimal Djokovic olacak zevkli bir maç bizi bekliyor.Final daha da çekici olur beklenildigi gibi olursa.Haydi Fedex !

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder